Belysning

Belysning

Brødrene Kolstad har i en årrekke hjulpet privatpersoner og bedrifter med både tjenester og produkter tilknyttet belysning.

Innen belysning har vi et bredt utvalg som egner seg for alt fra hage og utendørsbelysning, til innendørsbelysning med generell belysning og stemningslys. Vi er opptatt av samspillet mellom kvalitet, estetikk og god design, og at våre lamper og belysningsalternativer skal gi løft til områdene de plasseres i.

Vi leverer belysning til Oslo og omegn

Vi holder til på nedre Stabekk like ved togstasjonen, og i vår butikk har vi hyggelige kunder både fra lokalmiljøet og fra Oslo, Akershus og Buskerud. Vi fører produkter fra velkjente lampedesignere, så det hender også at vi mottar henvendelser fra andre deler av landet. Uansett om ditt behov for belysning er en enkelt lampe, eller om du ønsker erfarne lysrådgivere til å finne frem en lyssettingspakke som er skreddersydd dine ønsker, så kan vi hjelpe.

Innendørs belysning

Uansett om du ønsker en designlampe, en tradisjonell lampe eller om du ønsker lyssystemer som downlights/skinner, har vi innendørs belysning som imøtekommer dine behov.

Utendørsbelysning

La huset ønske deg velkommen hjem.

Utendørsbelysning bør ikke være dominerende, men heller fremheve og opplyse gangveier, inngangsparti og gjerne henge sammen med annen belysning som utendørsbelysning i hage og ved garasje. Utendørs belysning bør forsterke følelsen av en varm velkomst, gjerne ved bruk av dekorasjonslys som også kan fremheve arkitektoniske detaljer ved hus, garasje og hage.

Fordeler ved god bruk av utendørs belysning :

Hagebelysning forlenger brukstiden av uteareal.

Gjennomtenkt utelysplan forsterker romfølelse både inne og ute.

Utendørs belysning kan også omfatte ledelys langs adkomstveier samt opplysning av postkasser, nummerskilt osv.

Vi kan også hjelpe til med å unngå lysforurensning, det vil si for mye og blendende lys, som kan være til sjenanse både for en selv og for naboer.

Baderomsbelysning

Vi kan hjelpe til med alt fra godt arbeidslys til bruk ved barbering og sminking, til stemningsskapende lys for følelsen av spa og velvære. Det er viktig med estetisk god bruk av lamper og downlights som passer godt til innredningen, i kombinasjon med mulighet for justering av lysstyrken.
Ved bruk av dimming forsterkes velværefølelsen fra baderommet, og badet er et rom der det er gode muligheter for kreativ belysning. Vi har flere spennende og flotte alternativer for baderoms belysning, og våre låsrådgivere hjelper deg gjerne med å komme i gang.