Konsulenter

Våre tjenester

I tillegg til vårt store utvalg av belysning har vi også erfarne lyskonsulenter som i mange år har hjulpet privatpersoner og bedrifter med tjenester tilknyttet lyssetting. Tjenestene varierer i omfang, og for noen er det nok med en kort prat i vår butikk, for andre er det ønskelig med et hjemmebesøk fra en av våre lysrådgivere.

Vi holder til i Gamle Drammensvei 38, nærmere bestemt Stabekk sentrum rett ved togstasjonen. Våre medarbeidere kan hjelpe med tjenester tilknyttet lysarkitektur og lysdesign til kunder i Oslo, Akershus og nærliggende deler av Buskerud.

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester.

Lysarkitektur

Våre erfarne lysrådgivere står klare til å hjelpe med alt fra utendørs til innendørs belysning med stor kunnskap om hvordan ulike alternativer kan gi forskjellige stemninger.

Lysrådgiver

En lysrådgiver hjelper med alt fra rådgivning om forskjellige type belysning til prosjektering av belysning med fokus på opplevelse, trivsel og design. Brødrene Kolstad Belysning har i mange år hjulpet privatpersoner og bedrifter med tjenester tilknyttet lysrådgivning. Uansett om du er ute etter energieffektiv lyssetting, stemningslys eller lyseffekter, så kan våre lysrådgivere hjelpe deg.

Lysrådgivere er viktig for sluttresultatet

Sommermånedene i Norge gir riktignok mye lys, men dessverre er sommeren kort så vi har mange mørke kvelder som krever lys. Riktig belysning har en stor effekt på hvordan man opplever materialer, rom og utearealer og dessuten er lys viktig for å føle seg vel. Gode lysrådgivere vil også komplementere designelementer i eksisterende innredning.

Fra prosjekt til levering

Med tilgang til over 40 leverandører med et rikt utvalg i alt fra kjente design ikoner til teknisk avansert belysning, kan våre lysrådgivere hjelpe deg hele veien fra A til Å.

Om du er på utkikk etter en lysrådgiver i Oslo og omegn er Brødrene Kolstad et klokt valg da vi kan styre hele prosessen fra idemyldring gjennom prosjektet.

Ta kontakt om du ønsker hjelp fra en erfaren lysrådgiver.

Lysdesign

Belysning er kanskje det mest effektive virkemiddelet for å formidle stemninger og påvirke atmosfæren i rommet. Selv et arkitektonisk mesterverk kan bli grått og kjedelig dersom det ikke blir belyst på riktig måte. Våre lysdesigner hjelper deg med å finne riktig løsning for å fremheve det som bør få litt ekstra oppmerksomhet. Fra vår butikk på Stabekk kan vi hjelpe kunder i Oslo og omegn.

Oppnå ønsket stemning med lysdesign

Både utendørs og innendørs kan vi skreddersy belysning, med alt fra oppkjørselen til soverommet. Når vi jobber med lysdesign går vi alltid metodisk til verks, med først å avklare bruken for området søm ønskes lyssatt, for deretter å komme med forskjellige forslag til lysplan. Våre lysdesignere har mange års erfaring med lyssetting og vi står klare for nye utfordringer.

Kombinasjonen av lysdesign og designlamper

Våre lysdesignere kan også hjelpe med å finne riktige lamper som harmonerer med interiøret, samtidig som lampene gir ønsket belysning og riktig stemning. Vi vil alltid fokusere på energieffektivitet og bærekraftige løsninger. Med et sortiment som inneholder alt fra stam til leken design, kan vi i tillegg til lysplanene levere et ferdig produkt. Vi kan også ha kontakt med elektriker under montering hvis ønskelig.

Ta kontakt om du ønsker vår hjelp med lysdesign

Lyssetting

Lyssetting kan benyttes til alt fra belysning av enkelte objekter, til hele bygninger. Våre lysrådgivere kan hjelpe til med lyssetting av det aller meste.

Riktig lyssetting tar hensyn til omgivelsene og hvordan lyset innvirker i forskjellige rom og uteplasser.  Med forskjellig lyssetting kan man endre atmosfæren både inne og ute, og uansett om du ønsker en generell rolig belysning eller om du ønsker mer dramatikk kan vi hjelpe til.

Våre konsulenter