La en lysrådgiver hjelpe deg med lyssettingen

Belysning setter gjerne prikken over i’en for helhetsbildet, enten det er innendørs eller utendørs. Med rett belysning velger du hva som skal være rommets blikkfang og du kan fremheve møbler, bilder, farger og materialer. På mange måter kan vi si at belysningen er med på å definere rommet. I tillegg bidrar belysningen både til å øke trivsel og til å skape bedre romfølelse.

Å kjøpe lys og lamper til egen bolig er ikke så vanskelig, men å bruke lys til å skape en viss følelse kan være utfordrende. Derfor kan det lønne seg å rådføre seg med en lysrådgiver når boligen skal lyssettes. Hos Brødrene Kolstad Belysning har vi fire dyktige lysrådgivere som gjerne hjelper deg med valg av belysning.

La lysrådgiveren bli involvert på et tidlig tidspunkt

Jo tidligere du involverer en av våre lysrådgivere når boligen skal lyssettes, desto enklere er det for oss å komme med gode råd og anbefalinger. Som erfarne lysrådgivere vil vi være i stand til å se muligheter som du kanskje ikke har lagt merke til på egenhånd. Samtidig vet vi hvordan ulike miljøer stiller ulike krav til belysning, og hvordan du best komplementerer rommet eller uteplassens øvrige elementer.

Ofte vil det være vanskelig å visualisere hvordan belysningen vil ta seg ut når den kommer opp. Spesielt når det gjelder downlights og spotter trenger man fagkunnskap for riktig plassering.

Ulike boligtyper gir ulike muligheter

Iblant vil hvilken type bolig du har være avgjørende for hva slags belysning du kan velge og hvordan dette skal monteres. Det er for eksempel stor forskjell på om det er et eksisterende hus, et nybygg eller total renovering der man har muligheten til å legge opp alle punkter i et skjult anlegg. Her kan vi bistå under planleggingen. I tillegg har vi nær kontakt med elektrikerne på Brødrene Kolstad Installasjon og kan følge opp monteringen underveis hvis dette er ønskelig.

Få en lysrådgiver på hjemmebesøk

For at vi skal kunne gi gode anbefalinger om belysning til din bolig, trenger vi å vite hvordan du har det. I mange tilfeller reiser vi derfor på hjemmebesøk for å få en god følelse av mulighetene som foreligger. Det er også mulig å komme til oss med tegninger eller bilder. Jo mer detaljerte de er, jo mer tilpassede råd kan vi gi. Dine meninger og ønsker er naturligvis også viktige for oss, og vil legge grunnlaget for våre vurderinger.

Lamper for alle behov og budsjetter

Hos oss i Brødrene Kolstad Belysning har vi produkter i alle prisklasser, fra et bredt spekter av leverandører. I vårt sortiment finner du dermed alt fra enkle lamper for lave budsjetter til designlampen du har drømt om i lang tid. Kom innom oss for å hente inspirasjon og få flere råd og tips fra våre dyktige rådgivere.