Rimelige kvalitetsprodukter med godt design

God belysning med godt design trenger ikke å koste skjorta. Brødrene Kolstad Belysning har lamper i flere prisklasser, slik at våre kunder skal kunne finne den perfekte lampen innenfor sitt budsjett.

Det er ikke alltid man ønsker eller har råd til de dyreste designlampene i alle rom. Vi har derfor funnet produkter med god kvalitet og med fint design som er langt rimeligere enn en del av merkevarene. Det gjør det lettere for kunden å få god belysning fordelt over flere lyspunkter, i stedet for å redusere på antall lyspunkter for å spare penger.

Her kan du lese gode tips til hvordan du lyssetter stuen

 

flat og kjedelig belysning. Dette vil også gi følelsen av at rommet krymper, og du får ikke utnyttet rommets potensiale til det fulle. Det kan i tillegg være lett å plassere lampene feil slik at det oppstår blendende og ubehagelig lys. Det er derfor viktig at lyset kommer fra forskjellige steder i rommet og fra forskjellige høyder, og at lyset definerer rommets størrelse, bruk og arkitektur.

 

Skap behagelig lys med flere lyspunkter

Ved å redusere på antall lyspunkter ved at for eksempel kun én lampe skal lyse opp et helt rom, får man ofte en

Er du usikker på hvordan du skal skape et godt og behagelig lys til hjemmet? Våre lysrådgivere hjelper deg gjerne med lyssettingen.

 

Oppfyller alle krav til sikkerhet

Alle våre lamper oppfyller alle krav til sikkerhet, og er godkjent i henhold til gjeldende regelverk i Norge, også de rimelige. Det betyr at du skal kunde kan være sikker på at de lampene som du kjøper hos oss er trygg i bruk og holder en høy standard. 

En liten butikk med stort utvalg

Det at vi er en enkeltstående butikk betyr at vi kan handle fritt fra de leverandørene vi ønsker, uten å være bundet av noen form for kjedeavtaler. Dette gjør også at beslutningsprosessen er kort, og at vi får inn nyheter raskt. På vår hjemmeside har vi et lite utvalg av lamper vi har i butikken, eller som vi kan bestille dersom du ønsker det. 

I vår butikk på Stabekk har vi et større utvalg av lamper utstilt, så kom gjerne innom for en titt og en prat med en av våre dyktige lysrådgivere! Har du noen spørsmål? Du kan også sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema.